Yritysesittelymme Tuoreimmat uutisemme Palvelut Jani Paasonen Kuvia toiminnastamme Videot Ota yhteyttä ja kysy lisää
Facebook
Otsikko DriveX website in English DriveX kotisivut Suomeksi DriveX website pa ruski Otsikko
KeskiBar
TalbeRight
Klikkaa ja katso video rallikoulustamme
 
Highslide JS
Talven ajokoulutus- ja moottoriurheilun elämyspalvelut nyt saatavilla!

Elä koskaan harjoittele ajotaitojasi julkisilla teillä vaan käänny asiassa meidän puoleemme! Järjestämme autoilun koulutuspalveluja suljetulla tiellä ammattiopettajan kanssa! DriveX ajokoulutus ja moottoriurheilun elämyspalvelut tulevalle talvelle on nyt saatavilla!

Ajokoulutus tapahtuu haasteellisilla jääradoilla, rallicross-maaradalla sekä harjoituserikoiskokeella. Tarjoamamme ajokoulutus tapahtuu pääasiassa N-ryhmän uusimmilla Mitsubishi Lancer Evolution -malleilla. Lisäksi käytössänne on myös erilaisia etu- ja takavetoisia ralliautoja. Autot ovat luonnollisesti myös huollettuja ja varustettu sääntöjenmukaisilla turvavarusteilla.

Siviiliajokoulutuksemme sisältää aina teoriaosuuden, jossa tutustutaan autoon ja sen eri ominaisuuksiin. Sen jälkeen teoria siirretään käytäntöön esimerkiksi väistö- ja jarrutusharjoituksiin. Voitte osallistua koulutukseen omalla autollanne tai vaihtoehtoisesti ajaa siviiautoillamme.

Järjestämme yrityksille, yhteisöille tai vaikkapa kaveriporukoille virkistyspäiviä, joihin ohjelma suunnitellaan alusta loppuun yhdessä asiakkaan kanssa. Päivään sisällytetään toiveidenne mukaisesti esimerkiksi sopivasti ajoharjoittelua radalla, mönkijäsafareita tai vaikkapa ohjattua lumikenkäilyä Suomen upeassa luonnossa. Aktiviteettien välillä herkutellaan hyvällä ruoalla ja vietetään leppoista yhdessäoloaikaa.

Tarvitsetko polttaripäivään tai työpaikan virkistyspäivään vauhdikasta ohjelmaa? Haluaisitko antaa ikimuistettavan elämyksen esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi? Vai oletko itse halunnut aina päästä ammattikuskin vierelle "kartturiksi"? Järjestämme rallikyydityksiä vuodenajasta riippumatta aidolla, turvallisella kilpakalustolla. Kuljettajana on aina huippukuski, jonka kyydissä voi nauttia vauhdista turvallisin mielin. Kyydityspakettiin kuuluvat tietenkin myös pakolliset ajovarusteet haalareista ja kypäristä alkaen.
Klikkaa tästä ja lue lisätietoja!
TalbeRight
     
BottomBar Kuljetus Paasonen Stohl Racing ST Motors Jussi Tiippana Rally Technology
Drivex.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net